WAT SCHREEF DE PERS

Inmiddels hebben bijna alle belangrijke motorbladen in ons land al een tour meegereden. En ondanks dat deze “verwende” broodschrijvers zich dagelijks voortbewegen op nieuwe fietsen van 100, 150 en tegenwoordig al bijna 200 pk, zijn hun reacties overweldigend positief.

Over één ding zijn ze het allemaal eens: Je hebt niet meer dan een “handvol” pk’s nodig om heerlijk en ontspannen motor te rijden.

Hans van Loozenoord (verslaggever NOS Sport, PR functionaris KNMV en free lance motorsportjournalist)
“Een mooi initiatief deze toertochten. En het mooie aspect is toch wel dat je op vier of vijf verschillende motoren kunt rijden”

Willen Laros (verslaggever MOTO73)
Nogmaals dank voor de geweldig leuke dag! Om 20:20 uur was ik thuis - en had Chajah een lekkere uitsmijter voor me. Topdag!

Jaap Bergsma (Het Motorrijwiel)
“Dit was de mooiste motorrit in 35 jaar!”

Eric Bulsink (Hoofdredacteur MOTORPLUS)
Koos 4 lezers (uit 70 aanmeldingen!) die graag met hem de Classic Bike Tour wilden rijden. Een quote uit Motoplus 19. “Alles zat mee: het weer de motoren, de route en de mensen. 
Er kwam geen eind aan de verhalen onderweg!”

Tim Dekkers (Verslaggever MOTOR)
Als liefhebber van klassieke motoren beleefde hij een heerlijke dag waarvan hij in Motor verslag deed: “Zelfs zonder jeugd-herinneringen biedt Classic Bike Tours een leuke nostalgische ervaring die je weer eventjes laat zien waar het motorijden nou echt omgaat. Lekker bewust bezig zijn met puur motorrijden, dus simpelweg genieten!”