REACTIES VAN DEELNEMERS

De foto's zijn leuk geworden! Nogmaals hartelijk bedankt!

Met vriendelijke groet, Edwin K.

Hé Hans,
Ik heb genoten van de dag, lekker gereden met leuke lui op goede motoren. Wat wil je nog meer. Ook bevestigd gekregen wat ik eigenlijk al wist: Laverda is top!
Grtz, Theo

Beste Hans,
Ik ben nog steeds op de Laverda aan het rijden in gedachten. Een bijzonder fijne dag voor mij.
Hartelijke groeten, en tot horens/ziens/mails.
Willem
 
Beste Hans,
Heel hartelijk dank voor de leuke foto's. Laat ze zeker afdrukken. Heb een geweldige dag gehad en zal het overal 'rondbazuinen'. Misschien treffen we elkaar daardoor nog eens.
Veel succes en gezondheid voor jou en je partner Mieke.
Groetjes Jos de K.

Beste Hans,
Hartelijk dank voor de foto's, natuurlijk al doorgestuurd naar de nodige motorliefhebbers in mijn kennissenkring. Het was inderdaad een geweldige dag en de route ga ik zeker met mijn vrouw nog eens narijden op mijn eigen motor. Alle motoren waarop ik gereden heb deden oude tijden herleven maar met name het rijden met de Laverda was een belevenis. 
Dank voor de prachtige dag en succes met al je klassiekers.
mvrgr Arjin  

Hi Hans
Many thanks for the photos and your enthusiasm and care for a very well organised tour; I thoroughly enjoyed my day! Like you said it couldn't have been better. Till next we meet
greetings Martin 

Beste Hans, 
Bedankt, het was een prachtige motordag, ik heb er van genoten. De Laverda en Honda 750 waren mijn favorieten, maar ik vond ze allemaal geweldig om te berijden.
Bedank je vrouw ook voor de goede zorgen.
Met vriendelijke groet,
Karel

Dag Hans,
Even later dan dat ik van plan was. Maar alsnog.
Je had al wel aan me gemerkt dat ook ik met volle teugen heb genoten van je VIP Classic Tour over de mooiste stukjes Veluwe. Gezien mijn leeftijd had ik me in de achterliggende jaren natuurlijk alle u