Voor de Dames

Regelmatig wordt ons gevraagd: “Kan ik een duopassagier meenemen?”
En ons antwoord is altijd JA. Al onze motoren voorzien van een ruime tweepersoon buddyseat waardoor het meenemen van een duopassagier(e) mogelijk is.
De meerprijs voor een duopassagier bedraagt € 15,-

Er zijn ook dames die zelf willen rijden en dat is uiteraard geen probleem. Voor de minder ervaren en/of  kleinere rijder of rijdster zijn onze Kawasaki Z650 en Yamaha XS650 heel geschikt. Die zijn niet zo hoog en rijden heel gemakkelijk en vertrouwd.

EEN “ANDER” DAGJE UIT

Voor de dames die niet per sé met de Classic Bike Tour mee willen biedt Vaassen en omgeving enkele prachtige alternatieven waar het goed toeven is wanneer manlief de Classic Bike Tour rijdt.

VELUWSE BRON
Een prachtig en heel populair centrum voor Wellness, Sauna,  Beauty & Health op slechts 5 km van de Classic Bike Tours vestiging. Diverse arrangementen voor een dag lang genieten. Klik op de foto voor uitgebreide informatie.  (Gerard: de foto linken aan de website van Veluwse Bron)

PALEIS HET LOO
Ongeveer 8 km ten zuiden van de Classic Bike Tours vestiging ligt het ruim 300 jaar oude Paleis Het Loo. Sinds 1984 is dit voormalige Koninklijk Paleis na een grondige restauratie als museum opengesteld voor het publiek. Een adembenemend fraai gebouw met dito tuinen en paleispark. 
Klik op de foto voor uitgebreide informatie.   (Gerard: de foto linken aan de website van Paleis het Loo)

KONINGIN JULIANATOREN
Ongeveer 11 km ten zuiden van de Classic Bike Tours vestiging vindt u de Koningin Julianatoren. Al ruim 100 jaar het leukste familiepretpark van Nederland voor het hele gezin!
Met meer dan 60 te gekke attracties raken de kinderen hier niet uitgespeeld...... Klik op de foto hieronder voor alle informatie.  (Gerard: de foto linken aan de website van de Julianatoren)
  

PARK BERG EN BOS / APENHEUL
Ongeveer 11 km ten zuiden van de Classic Bike Tours vestiging vindt u natuurpark Berg en Bos. U kunt er prachtig wandelen in een schilderachtige omgeving maar ook een bezoek brengen aan de zeer populaire Apenheul.
Zoals je de apen in Apenheul ziet, zie je ze nergens. Beleef en prachtige dag uit tussen honderden loslopende apen in het unieke dierenpark op de Veluwe.
Klik op de foto voor uitgebreide informatie.  (Gerard: de foto linken aan de website van de Apenheul)