HET MOOISTE MOTORCADEAU

Een Classic Bike Tour is bij uitstek geschikt om cadeau te geven aan een goede motorvriend. Met een Classic Bike Tour Cadeaucheque geeft u elke motorenthousiast een absoluut unieke, zeer originele en bijzonder gewaardeerde herinnering aan de mooiste motorjaren ooit.

De CBT Cadeaucheque wordt toegestuurd in een chique verpakking met daarbij alle informatie die de ontvanger nodig heeft. De Cadeaucheque geeft recht op deelname aan de Classic Bike Tour: Een hele dag op pad over de mooiste groene weggetjes van de Veluwe en rijden op meerdere klassieke motorfietsen met alles “er op en er aan.”. De ontvanger van de Cadeaucheque kan contact met ons opnemen om een geschikte datum af te spreken (meestal op een zaterdag).

Wanneer u een Classic Bike Tours Cadeaucheque bestelt krijgt u van ons de betalingsgegevens. Zodra het bedrag op onze rekening is bijgeschreven sturen wij u de gevalideerde Cadeaucheque en onze folder.  De betaling kan dus gewoon thuis per bank of giro gedaan worden. Mocht u de cadeaucheque liever zelf ophalen om even met ons of onze motoren kennis te maken, dan is dat ook mogelijk. Laat het ons even weten en we maken een afspraak! 

De kosten van een cadeaubon bedragen 195 euro. Dat is inclusief verzekering, brandstof, lunch, persoonlijke foto’s van de deelnemers onderweg, een bijzonder herinneringsgeschenk en een hele dag “ouderwets” motorplezier.  Het bestellen van de Cadeaucheque kan zowel per email als telefonisch. In beide gevallen bevestigen wij uw  reservering of bestelling per email. .

Voor meer informatie kunt u ons een email sturen of bellen met Hans Koopman (van 9:00 - 21:00 uur) info@hanskoopman.nl - Tel. 0578 - 573857 - 06 - 22 57 13 21